لیست اختراعات رسول شريفي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1390/04/22
خلاصه اختراع:

‏ ‏الكتروموتورها محدوده كاربردي وسيعي را در صنعت به خود اختصاص مي دهند. اين موتورها، در همه ‏ ‏صنايع و كارخانجات مهم مانند نيروگاه، پالايشگاه، صنعت فولاد، صنايع غذايي، صنايع ريسندگي و بافندگي ‏و صنايع ساختماني و... نقش اساسي در پيشبرد كار دارند. با توجه به اهميت نقش الكتروموتورها به خصوص در خطوط توليد، حتي يك لحظه توقف هم خسارات سنگيني در پي خوافد داشت. بنابراين پايش وضعيت و انجام تعميرات پيشگيرانه در مورد الكتروموتورها از اهميت اقتصادي زيادي در صنعت برخوردار است. يكي از عيوبي كه ممكن است براي الكتروموتورها اتفاق بيفتد، عيب شكستگي ميله روتور است. در ساير روش هايي كه تا كنون براي تشخيص عيب شكستگي ميله روتور موتور القايي مورد استفاده قرار گرفته ‏ ‏است، الكتروموتور حتما بايد تحت بار قرار بگيرد تا بتوان نتيجه درستي از تست بدست اورد. معمولا انجام ‏تست روي الكتروموتور تحت بار براي واحد بازرسي فني و كنترل كيفيت در بخش هاي مختلف صنعت با مشكلات زيادي همراه است. روش جديد كه در آن تشخيص عيب شكستگي ميله روتور با استفاده از سرعت زاويه اي لحظه اي صورت مي پذيرد، داراي حساسيت بيشتري نسبت به ساير روش ها است. در اين روش با بهره گيري از انكودري كه براي اهداف كنترل پروسه استفاده شده است، مانيتورينگ وضعيت ميله روتور در شرايط بي باري و تحت بار با دقت بالايي انجام مي شود. اساس اين روش مبتني بر پردازش سيگنال گرفته شده از انكودر در زمان هاي مختلف و مقايسه آنها با هم است. بدين ترتيب با استفاده از روش جديد تشخيص عيب شكستگي ميله روتور كه در حالت بي باري امكان پذير نبود، ممكن خواهد شد. ‏ ‏مراحل اجراي روش تشخيص عيب شكستكي با استفاده از سرعت زاويه اي لحظه اي به شرح زير خواهد بود. ‏ ‏ابتدا سرعت زاويه اي لحظه اي موتور القايي اندازه گيري شده توسط انكودر متصل شده به موترر القايي ‏توسط كارت PCI ‏به پردازشگر اصلي منتقل ميشود. در پردازشگر اصلي اطلاعات ديجيتال سرعت زاويه اي ‏لحظه اي به اطلاعات آنالوگ تبديل شد. سپس از آن فوريه گرفته ميشود، و طيف فوريه گرفته شده ثبت ‏ ‏ميگردد. با كاشت زمان به دفعات اين نمونه گيري صورت ميگيرد و هر بار با طيف فوريه گرفته شده ‏است. ‏حالت سلامت موتور مقايسه مي شود و پس از انجام پردازش هاي مقايسه اي دو طيف در صورتي كه در ‏معيارهاي شكستگي ميله روتور موتور القايي در طيف جديد ‏نسبت به طيف اوليه وجود داشته باشد، اين ‏شكستگي تشخيص داده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/08/23
مالک/مالکان: رسول شريفي
تاریخ ثبت: 1388/12/22
مخترع/مخترعان: رسول شريفي
خلاصه اختراع:

اين سيستم شامل رابطي استوانه شكل است كه آن را محفظه حرارتي نموده ام كه اين قطعه مابين سر سيلندر و كاربراتور قرار مي گيرد كه اين قطعه توسط كليد تعبيه شده روشن و خاموش مي گردد. ساختار شيميايي نفت و گاز به گونه اي است كه به محظ ورود به محفظه حرارتي تغيير حالت داده از حالت مايع به گاز تبديل مي شود و درواقع كاري را كهسوزن فارسونكا در ماشين هاي گازوييلي تحت فشار انجام ميدهد اين قطعه در اينجا با حرارت انجام مي دهد و سوخت را به حالت گاز در مي آورد به درون محفظه پيستون هدايت مي كند و پس از تراكم مرحله احتراق را انجام مي دهد اين سيستم شرايطي را فراهم مي كند كه با كمترين تغييرات و هزينه از اين امكانات استفاده كنيم و مي توانيم از نفت و گازوييل نيز براي موتورهاي بنزيني استفاده كنيم بدون آنكه كارايي سيستم كاهش يابد و حتي شايد برتري هايي نيز به بنزين داشته باشد كه من براي ايجاد محفظه حرارتي از المنت و برق باطري موتور استفاده كردم و براي ساخت المنت از برق 12 ولت و 6 آمپر باطري استفاده شده است تا با كمترين هزينه و تغييرات سيستم به خوبي عمل كند و اين سيستم فاقد فرمول هاي شيميايي مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/08/23
مالک/مالکان: رسول شريفي
تاریخ ثبت: 1388/09/28
مخترع/مخترعان: رسول شريفي
خلاصه اختراع:

1- سيستم پمپ هوا توسط كمپرس موتورهاي بنزين 2- اين سيستم روي سيلندر نصب مي گردد و از سيستم مي توان به عنوان يك پمپ هوا استفاده كرد براي پر كردن باد لاستيك ها و كارهاي جانبي ديگر 3- اين سيستم از دو قطعه بسيار ساده و كم حجم تشكيل شده. 1 محفظه شمعي شكل و 2 محفظه ي يك طرفه ي هوا و فاقد هر گونه فرمول رياضي و شيميايي مي باشد. 4- اين سيستم از محفظه ي شمعي شكل و محفظه ي يك طرفه هوا كه متشكل از ساچمه فنر مي باشد و به شكل يك سوپاپ عمل مي كند ساخته شده است و چارچوب فني سيستم اين دو قسمت مي باشد و اين دو قطعه خاصيت يك پمپ هوا را ايجاد مي نمايد كه از آن مي توان براي پر كردن باد لاستيكها و كارهاي جانبي ديگر استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/12/24
مالک/مالکان: رسول شريفي
تاریخ ثبت: 1388/01/31
مخترع/مخترعان: رسول شريفي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 5